Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kamo sreće da smo mi bili prvi koji ćemo to zabraniti, ali kao i uvijek mi ćemo samo kopirati. Nedostaje nam hrabrosti izgleda...
Generacija zombija nece preživjeti. Isto mutanti zakucani za mobitele i poker face nabace kao dobro im sto gledaju. Ne treba djeci skroz ukinuti ali roditelji de ba osvjestite se i ograničite im vremenski korištenje pa vi ste odgovorni do 18 godine i imate pravo na to. Osim ako ne odgajate zombija jos jednog..
Nizozemska ili Holandija. Sta je rec novinaru
ovo treba u svim skolama zabraniti, cak i na fakultetima