Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeste, baš je zbog Nintenda svjetski nivo karbon dioksida porastao za 6 posto. Još kad bi Greenpeace bio organizacija koja se stvarno trudi da poduzme nešto za zaštitu okoliša, a ne gomila lažova i polupismenih manipulatora, kojima je jedini cilj u životu zagrabiti što više vladinih grantova i donacija, te živjeti na račun državnih proračuna za zaštitu ekologije, a baviti se samo laganjem, manipulisanjem i širenjem lažnih informacija, umjesto stvarnom zaštitom prirode, onda bi možda neko u ovo i povjerovao. Ovako i nepismen čovjek može odmah skontati da lupaju totalne gluposti koje nemaju veze ni s logikom ni sa životom, tako da mi nije jasno zašto objavljuju ovakve informacije i šta misle ko će u ovo povjerovati.
nintendo je računao da neće biti toliko popularn, pa se ovo neće primjetiti :-)
\"Čelnici Nintenda koji se nalazi na najnižem mjestu skale Greenpeacea priznali su da im je poznata činjenica da je zbog ogromnog uspjeha i prodaje njihovih igraćih konzola u posljednje dvije godine svjetski nivo karbon dioksida porastao za cijelih 6 posto.\" WTF, koji anti-marketing, ovo samo u Americi ima. Zaglibio Sony i Microsoft, pa na ovaj nacin malo pokopat\' konkurente :\\