Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajmo na trening , ma ne mogu nisam napunio patike
Lakše je kupiti one za 100 dolara i sam ih svezati, koje preseravanje...ali moraju se levatima nekako izbiti pare iz džepa
@ZulQarneyn Prije petso godina; ¨Kupio sam kožene cipele! Budalo, što bacas pare, mogo si džabe odozdo na carape navezat malo kože!!!
Danas su djeca glupa i smotana ne znaju vezati pertle
"tene" - Zurnalizam na nivou.. 🤦‍♂️
Šta je poenta? Da uštediš motoričku sposobnost i energiju vezivanja pertli na patikama za trening? Razumio bih nekako da su cipele za invalide.
TENE! 😂😂😂😂
preseravanje zestoko
Eki tene... Pravi književni oblik... Ko ovo kupi je debil ne"a dalje...
@maximos hajde ne seri, tene, patike, šunjalice ...
ko ih samoveže?
Ja Morant *
"I utakmica se nece nazalost odgirati jer igraci nisu napunili tene" ...ovako ce komentatori komentarisati za 10 gofina kosarku hahah
vidio na arizona pijaci ovaj model prosli mjesec
Jesu li pozlaćene, pa toliko koštaju ??
@VinkoBalanacana To je malo bolja dnevnica u naprednom svijetu. Kao recimo kod nas 60KM.
dane babo platu za tene a omamine plate prezivljavanje
Ma za nas su opanci jos uvijek, nismo mi ni blizu danasnje civilizacije