Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba napustit hotmail, dobar je sam MSN, drugo ništa
Po tebi broj korisnika nekog servisa izražava njegovu kvalitetu?Pola mojih prijatelja koristi hotmail samo zato što su informatički polupismeni i načuli su da postoji itamo neki gmail,yahoo itd.O kvalitetu hotmaila govori i sam naslov.
Hotmail webmail properties: 256.2 million users Yahoo: 254.6 million users Google: 91.6 million users AOL webmail properties: 48.9 million users Prema magazinu USA Today. Edukacija završena.
Amare, poenta je u tome što nas ne zanima šta ti koristiš (niti vas zanima šta ja koristim). A, čini mi se, da ste vi, korisnici Gmaila (i drugih Google proizvoda) najagresivniji po pitanju pljuvanja po drugima. Da li to proizilazi iz vlastite nesigurnosti u kvalitet tih proizvoda, pomodarstva ili nečeg trećeg, ne znam. Ja koristim usluge tri Webmail providera i na pamet mi ne pada hvaliti niti jednog od njih (a ni pljuvati po njima) jer svaki ima prednosti i mane. Pozdrav i sretna Nova godina.
@Hotmail Edukuj se decko..Yahoo ima vise korisnika od hotmaila :S
Vidiš Amare, meni se to nikad ne dešava a koristim Hotmail preko deset godina. To je stvar ličnog izbora, a Hotmail je tata za sve ostale. Ostali nikad neće imati ni blizu korisnika kao Hotmail...
@IV Ja sam napisao svoje iskustvo.Ako tebi odgovara sve OK.Koristim i ja hotmail ali ne kao primarni mail.Microsoft tek nedavno uveo forwarding a donedavno je to bila dopunska opcija.Izbor email servisa je veliki ali kad neki nevalja onda nevalja
Kad krenem čitati poruke pljuvanja po Hotmailu, Yahoo! Mailu, AOL Mailu i ostalim servisima već u samom početku znam da me na kraju čeka poruka tipa \"Sreća pa je tu Gmail\". Da vas Google plaća za te reklame za dva sata bi bankrotirao.
Hotmail je jako loš email servis.Učitavanje je jako sporo i često nepotpuno.Klikom na novi/stari mail isti se ne otvara i potreban je reload stranice.Imaju i problem što neki emailovi na neke adrese ne dolaze.Sreća pa je tu Gmail