Veliki broj pritužbi
0

Neki korisnici Hotmaila ostali bez mailova

Sarajevo-x.com
Microsoftov gigantski servis MSN suočen je s nizom pritužbi njihovih korisnika koji tvrde da su im izbrisani e-mailovi s accounta na Hotmailu, piše "Daily Mail".

Dobar broj korisnika na forumima se odlučio riješiti svojih frustracija zbog praznih inboxa, a zasad je nejasno da li je do Microsofta, koji posjeduje MSN, ili je riječ o djelu hakera.

"Molim vas pomozite mi da ih vratim. Sve informacije o mojoj djeci i fotografije su tamo", napisao je u subotu jedan korisnik pod nazivom Zacgore.

Drugi se žale da je većina e-mailova iz njihovih inboxa bila poslana u folder za izbrisane poruke. Još uvijek se ne zna koliko je rasprostranjen ovaj problem, a valja naglasiti da Hotmailov e-mail koristi oko 360 miliona ljudi. Tehničari zaduženi za podršku na ovom servisu ističu da su svjesni problema te da rade na popravci.

Iz Microsofta ističu kako se čini da se radi o ograničenom poremećaju, te su se izvinili svojim korisnicima. Na njihovom forumu pritužbe su ispisane na čak 476 stranica u vezi s ovim problemom, a datiraju još od početka novembra prošle godine.