Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a buuuuuuuuuuuuuuuuuu nemate pojma
Ma sranje citavo - zanimljivo 5 minuta i onda mozete samo da je izbrisete s kompjutera! Drz se ti Indira pacikla!!!!!
nerazumijem se u ovo ja vozim tocak
IGRICA JE CISTO SRANJE.Na pocetku nije losa,ali kasnije postaje dosadna.Sve je isto.Prakticki imate 5 utrka,misija i to je to.Najveca glupost je sto moras cekati da ti se otkljucaju djelovi/moras preci pola igre da bi dobio nove felge,farove ???/ a imas brdo love.Mogli su to drugacije rijesiti,npr. da manje zaradjujes po utrci,pa da trebas skupljati pare za dijelove.Glup je i kraj igrice.Kad je predjes mozes se popisati na karijeru..NFS 5 je daleko najbolja!!
Dvojica autora su napisali recenziju kojoj bi se moglo štošta prigovoriti, ali se makar vidi da su igrali igru i da je žele preporučiti. Poruka vama cjepidlakama koji pucate na gluposti: Radije uštedite prostor u bazi podataka i ne pišite beskorisne idiotluke. Ukoliko imate konstruktivan komentar, bujrum. Vama dvojici autora: javite mi se na email.
The_widowmaker: Nisam ja rekao da je Drag najbolji dio igre. Ja sam citirao ove "pametne" recenzente, al' su oni editovali clanak da se ne bi ofirali hehe. Inace ako imas problema sa crkavanjem motora, nemoj stiskat gas do kraja.. Inace meni se to nije desavalo skoro nikad, zato dok ja izmjenjam brzine do 6te vec je skoro kraj utrke i ne stignem toliko opteretiti motor.
Iako sam je igro samo 3 puta i vozio Peugeot 206 mogu reci samo jedno....igra je odlicna!!! I samo jedno pitanje za BMW Power ako je DRAG najbolji dio igre zasto se meni uvjek razleti MOTOR??? al sve u svemu najbolji dio igre je DRIFT samo daj mala daj :))
Drift nije skretanje pod ručnom nego što efikasniji prolazak kroz krivinu proklizavanjem koje se izvodi kontrolom gasa i u manjoj mjeri kočenja...
Samo nastivite. Super pišete. Bolje nego u PC Playu ili Hackeru. Slazem se i sa ocjenom. Svaka čast!
i ovde bez mene treba da se probudim sad dosla sa posla prespavala citav dan
uf .-( ovo mi je malo potesko da skontam treba lampu da upalim
Ma da, najlakse je popljuvati ljude kad nesto naprave. A kad ste vi vako pametni, sto vi onda nesto ne napisete?
normalno da nema pravca bez krivina, jer je editovano.... hahahahah nemojte se ofirati vise sa ovim recenzijama matere vam
evo prave igre za sarajevske kompleksase i ublehase... golf dvojka, duboka karambolka...
Preporuka playerima: odmah igrajte hard, jer inace necete moci preci zadnje cetiri trke!!!