Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakvi su ovo komentari, fino covjek kaze \"dodajući kako je imao dovoljno stresa u životu i nije to više mogao podnijeti\", znaci zna se kako je u apple-a bilo, stive jobs kad se pocne da dere i slicno... A ovaj covjek 1975. sigurno nije imao 20-ak godina, pa da se suzdrzi jos malo od jobsovog maltretiranja.
Eto sad u miru deveraj sa tom penzijicom... Bar ne živiš u Bosni pa je možeš komotno razvući do prvog...
Bravo, majstore. Sve je oo prolazna voznja kroz prostor vrijeme.
Koga ti tjesis? Ako nisi dobio srcani udar videci da si mogao imati danas 20 milijardi dolara, ne bi ga sigurno dobio i da nisi prodao dionice. Opet mozda Apple ne bi bio sto je danas da si ti ostao. NIko ne zna... A
hahaha...jok ne zali...i ova prica o zdravlju vise ne pije vode...jel to automatski znaci ako si bogat da nisi zdrav...nidje veze...bolescura ce te napast bio siromasan il ne, pare su tu samo ako si bogat.
kakav klen