Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tita vam pronađite više tu alternativnu planetu da bježim odavLe
Ja cu uskoro da met.nem kardashijanovoj render je u pripremi
Umjesto da pare ulažemo u našu planetu i očistimo je od smeća i zagađenosti, od ulja i goriva. Mi ulažemo pare u istraživanje neke druge planete koja nije u funkciji hiljadama i milionima godina. S kakvim ja bilmezima dijelim ovaj svijet.
Hajmo naucnici, sta velite 🤣
@Jo_009 Evo, ja se nešto plaho ne razmim u ovu nauku, ali mi nije jasno kako misle tražiti uslove za život na tom naaaaakoom Titanu kad su mu na površni tekući metan i tekući etan. Da oni bi bili tečni, mora biti žeeeeestok minus.
Cekamo tebe da nam objasnis :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Neposustaju u potrazi za planetom na kojoj je moguc zivot. Znaju da su nepovratno sjebali ovu pa haj reko da odabranoj eliti nadju opciju B
Istrazujete bi qurac, niste makli dalje od stratosfere, mrs tamo lazovcine, I kod nas sve cvjeta od auoputeva kai kod vas slijetanja. Na jakorazna nebeska tijela al u 3D renderima! MRŠ!!!
@potencijal ono pitam se koji je tvoj domet?
U pravu si. Satelitska televizija ne postoji. Satelitski radio ne postoji. GPS ne postoji. Sve je laž.
NASA mora da trosi budzet od $19 miljardi na gluposti kao ova, misija ce kostati Miljardu dollara i na kraju posalje selfie i nekoliko slika i nista vise. Imas primjer Curiosity (kosta $2.4 mld) na Mars otkrio na ima CH4 a ne moze da zna otkud. NASA moto go to nowhere agency.
Znatiželjnost je usađena u ljudsku prirodu. Bez znatiželje nema ni napretka.
dzaba trose pare!
Ekstra
vela havlle vela kuvvete