Komentari (188)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HAHAHHAHAH PREJAKO
Ko je pobjedio u utakmici zemlja vs mars
Komsic ce i dalje biti alkos, u garažama će se i dalje držat pokradeni novci, Bake i Seka ce i dalje pijuckat kavicu, i dalje će na dnevnoj bazi dnevno umirat 25000 osoba od gladi, malinar ce i dalje zaradjivati na koroni, bh klubovi i dalje nece igrati grupnu fazu nekog takmicenja itd
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Srbi misle da nešto znači da se smatraju nebeskim narodom, ali mi smo SVEMIRSKI narod
HAHHHAHA DOBAR.. 🤣😁🤣🤣🤣🤣😁🤣😁🤣😁🤣😁🤣😁🤣😁
Ima li Jovana na Marsu,.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
odese im koronu
Mars 2020, kažeš? Pa što su onda 2021 sletili?
Kako su se ovi iz opštine Jezero kod Jajca našli u ovoj priči? Pa nije pojam jezera dobio ime po ovoj opštini, već je opština dobila naziv po jezeru. Odjednom se našli bitni, NASA čovječe nazvala nešto po našoj opštini. Možda budu koristili neke termine iz našeg jezika poput Ključ, Prozor, Brod i dr., pa će i ove opštine reći da je NASA po njima nešto nazvala :)
Sletio u.... ispostavit ce se kasnije, u analnu regiju Marsa, posebno zanimljiva za eventualni pronalazak uhljebskih tragova zivota na toj planeti. Prva recenica "Hello Fikrete...."
Mene samo zanima jedno . Koja je veza izmedju bas ove opstine i kratera na marsu ? Zna li neko to mozda ? Jer ja nigdje ne mogu da nadjem normalan odgovor ko je to ime dao i zasto . Mislim da ime ipak potice od jezera kao prirodne pojave i da je ovo za opstinu neka suplja . Mozda bi to novinari trebali malo bolje propitati a ne da samo prepisuju sa vikipedije.
https://www.jpl.nasa.gov/news/nasa-mars-mission-connects-with-bosnian-town
Ajde bgt koga briga za neki komad plastike u svemiru
davno je Mujaga bio na Mjesecu 😁
ima Bosne i na Marsu,kako bolan nema Bosne
Taman ponislim da je klix dotako dno a oni kopaju i iznenade nas. Radujem se buducim ispalama. Hvala vam sto postojite
Sve lijepo, samo da još i tehnika iz Jezera sleti na Mars, kao što je "Rudi Čajevec" sletio na Mjesec, naravno ne ovaj "srpski" već onaj, "Titov".
Jebes planet koji Bosne nema
Ovo je mali korak za čovječanstvo, a veliki za nas!
O boze kako neki mogu gore a Bosnjaci ni u Mostar zatim je jos dodao it to da se strankinje praskaju pravo i da je u Zostrogu u kampu svaku noc drugu ebavo...
Bošnjaci su svemirski narod. Zivjeli nekada na Marsu ;D
print('Hello World') :D
10 PRINT "Hello World" 20 GO TO 10
r/foundtheprogrammer