Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
42 opstine, 3 u federaciji i jedna na marsu😂😂😂😂
ukinuti sve te opstine i sve djikane protjerati na srpski mars gdje je milos obilc potukao turke u prvoj velikoj borbi !
čuj "love rocks" preveli kao obožavam kamenje to bi onda bilo I worship rocks što bi baš značilo u smislu te riječi ali kod nas se je ta riječ korumpirana sad jer se samo Bog obožava.
Grebeš planetu koja Bosnu nema..bravo Mars, volimo te
prevod od I love nije obozavam!!!
Svi oni najvise bacaju pare na gluposti nego da iskorijene siromastsvo da podijele gladnim da ljudima iskopaju Bunare za vodu da mogu piti cistu vodu ,tako malo a puno ljudi bi bilo sretno. A oni (super -miliajrderi) prosipaju se na svakakve gluposti ali sirotinji nema pomoci...TAKAV JE DANAS SVIJET..
Holivud.
HAHAHAHAH PREJAKO! xD
Iste forografile nastanu i na šljunkarama u RS-u
Bacanje para, zato je svijet siromasan i u Americi ovih dana. Sve na armiju i na svemir pare odose.
Okrene se, kad tamo u cosku kafana, "Kod sletanja"
Jedinstvena prilika da budemo prvaci Marsa u svim sportovima 😄
Sad kad navali krezava sirotinja da pametuje kako je ovo fotošop a ne znaju ni kako logo izgleda
Bolje uređena trasa nego u bosanskom Jezeru.
Kad cete poslat rover malo u BiH da prouci malo ova plemena
Ravan li je mars ?😂
Ima kraj tog kratera Jezero i dolina Une, Save i Neretve. (Neretva vallis, Una vallis, Sava vallis) Istina. . A toliko su povrsni nasi novinari da to niko nije napisao a bitna stvar.
Salju slike sa Marsa...Odes u podrum, ne mozes uhvatiti internet iz boravka.
eto sad i Mars moze otvorit svoj instagram profil