Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I pametni kondom ce uskoro javljat' kad je supalj...
Skida se sam
Jos samo pametni mozgovi narodu fale, da stoka vidi sta se desava.
...sljedeće je "pametan muškarac". da i to čudo vidimo.
Smartguy i smartgirl. Al ovo i nije bas 'brand new', vidio sam ovo il nesto vrlo slicno vec par sezona kod pro futbalera na treningu u predsezoni nose ispod, izgleda bas ko muski bra, da bi mjerili sve te funkcije, kondiciju, kucaj srca, napor, itd. Ovo mi izgleda ko neka verzija tog, samo za zene i za obicne ljude.
Al kad bude smart pussy, zamisli tek onda tehnologije i inovacije. Vec vjerovatno i ima smart pussy al nisu jos masovno pustili na trziste il u opticaj.
sise oglupile?
Sve je to super.Sve pametnoo.Ali moze li nama jadnima neko da izmisli pametne Politicare.E onda bi zivot bio ljepsi...a mozda i normalniji
mozei bez njega
što ga metla radi (admin). počisti jaro za minutu 75% komentara.
jel sad ide ono pametni grudnjaci glupe sise?
najveći dildo na svijetu je onaj što su nosali uzduž i porprijeko sarajevskim ulicama. hahhah... :)))
Za one koji se vole švalerati treba uvesti i ociju "DELETE".
hahaha da izmisle i pametne gace M/Z za one sto imaju problema sa "stolicom"? ... dokle vise ... znaci do sada grudnjaci bili glupi looool 😁😁😁😁😁😁
Sledeće je: pametni nakurnjak
Koji ti je wi-fi da ti se ulogujem na grudnjak...;)
Pa gdje ide ovaj svijet idiotski...bas me interesuje kako cete se jebavat za deset godina?!....il cete imati aplikaciju i za to!!!
@Luna.Luna vjerovatno ce bolesnici da smisle nesto slicno...bit ce kao ono...pa ti se sexas, fuj..to je tako offdate