Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok ljudi u svijetu lete nekim "parobrodima" mi raspravljamo o referendumima. I sve pri tome vičemo "Glupi Amerikanci, pijani Rusi, smrdljivi Arapi i Turci, mali Kinezi.."
"Ova letjelica je dijelom parobrod, dijelom helikopter, a dijelom i avion " BRAVO KLIX, AFERIM, MOLIM ZA APLAUZ !!! Čuj, parobrod!!!!
Hrvati bi to najbolje opisali.
Vise mozes natovariti u golf 2 nego u ovog napuhanog gumenjaka.
Ovo je klasični cepelin, kakav avion.
''Britanska kompanija koja ga je osmislila uspjela je dobiti 4,4 miliona dolara kroz razne kampanje, kao i grant Evropske unije i vlade Velike Britanije.'' ovako se uzimaju donacije a ne mrvice od 3-4 hiljade KM-ova ....
thats some ugly ass plane
koja podsjeca na cepelin?? pa jeste cepelin papci
cepelin ili avion pitanje je sad a more bit bidne i balon
...i parobrod ;-)
parobrod? rotfl
--- Ova letjelica je dijelom parobrod VAuuuuu, otkad sam se poželio da čujem bar pisak ćire ako već ne paroborda prilikom ulaska u stanicu !
https://youtu.be/B1H8_NE9mT0?t=103