Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj peder dok donese casu vode ja cu skapati od zedi
ovog sam ja neki dan vidio u onim tunelima
:)
OK prihvaća se isprika :)
Fulio nadimak :). Onaj iznad tebe, sto tvrdi da nas narod samo zna govoriti protiv napredka.
Ala ga opravi, svaka mu cast !!!
@@XP O čemu ti? Da nisi fulio temu? :)
Zato smo mi najobicnija stoka. Kada predjes Savu i Drinu i prozovu te glupim Bosancem imaju svako pravo. Ni smo glupi, znamo sta je 2 + 2, ali sto se tice koristenja naseg razuma i razmisljanja izvan kutije, ehhh tu smo pravi glupi Bosanci. Nije bitno je li Katolik, Musliman ili Pravoslavac, sve je to isto.
Stara vijest. Kasnite pravo.
Kako se uvijek neko nađe sa omalovažava rad i napredak... Zar stvarno nikome ne pada na pamet kako bi se ovo u praksi moglo iskoristiti... Nova otkrića i dostignuća vode u napredak i do revolucionarnih otkrića. Šta mislite - da bi se samo određenim područjima trebala voditi istraživanja i tu onimgdje se primjena vidi i zna prije i samog otkrića?! Idemo otažiti i otkriti ono što već znamo...
Japanci kontaju ako naprave robota koji izgleda kao covjek, da je i inteligentan kao covjek. Cuj ima njegov eq. Ja gluposti. Oni ce napraviti robota savrsenog kao covjek, a neki geek u podrumu ce napraviti na cd softwer koji ce biti prava umjetna inteligencija..
jos jedna u nizu bespotrebica na ovom svijetu, u ostalom kome jos ovo uvijek treba, u ovakvoj financijskoj krizi???
U pravu si \"Varalice\". U lazi su kratke noge: http://www.hansonrobotics.com/humans.html
nema ovaj robot pojma
cuj lazova americka kompanija hahahahahaha... a sve japanci stvaraju, amerikanci samo gledaju i napisu da je njihov robot, hahahahahahahahahahahhaha...