Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako pametno radi ovaj samsung.. slican je dosta s3 na izgled.. sad ce ovo svi imati.. a oni sto imaju s3 bit ce ljubomorni kako to kod nas biva.. i ganjat ce s5 u inat ovima hehe..
Bice dosta jeftiniji, npr Galaxy note 3 je oko 1200KM nov,a a njegova ogoljena verzija (isti telefon,cak 0.1 inch veci ekran) Galaxy Mega kosta 560KM
vidi se da nemas pojma kako isti pogledaj specifikacije note 3 a pogledaj meg pa reci
Ispod 300 evra nije. Znaci jeftino za 5% ljudi. Kad bi im Kim Dzong Un roknuo jednu nuklearku naucili bi se pameti, olos kapitalisticki. Cuj jeftin, seme vam se zatrlo.