Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pornjava...?
@imprezas Jasta, na 1,44mb memorije... volio bih I to vidjeti...
a ima'l sada kupiti negdje kompjuter gdje se mogu utaknut ovi flopi diskovi? :(
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> http://vkk.me/xdate
😅
Na njima snimljen Super Mario he he
Ocekivao sam da su i da imaju modernije kompjutere a oni imaju isto kao i mi normalni zemaljci. pored toga rade gore eksperimente za bolju buducnost i onda ostave te rezultate gore, zar se niko nije upitao do sada, "gdje su vam diskovi tj. rezultati istrazivanja"! Razumijem ih, gore nema gravitacije i mozak ide na sve strane a da ne govorim o krvi i vodi u tijelu, al hajd moras svemu vjerovati... ko zeli!
@RufusAnonimus Ne lipetaj gluposti. Norton je antivirus a ne rezultat istrazivanja.
@Sit svega -- ako si stvarno "sit svega" sta radis ovdje. I ti ovaj tvoj kolega "secondtonOne" ne lupetajte majke vi, ne poznajem vas licno i neznam vasu struku ali ni vi ne mozete da nekog vrijedjate a ne poznajete osobu. Sad ces ti meni objasniti sta je Norton. Moj tekst treba da shvatis kao provokaciju jer ovo sad sa diskovima je samo kao jos jedan (ko fol) dokaz da su oni gore 20 godina. Pa ako ste toliko pametni, citajte malo izmedju redova, jebiga, nemojte sve shvacati povrsno.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)