Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vise bi vojnika izginulo vozeci ovo nego od neprijateljskih metaka, granata ... a vidi se da je spec. za pustinje pravljeno, maybe for Iran ???
Shredder je proizvela kandska firma \"BOG Works\", a predstavljen je kao modularna platforma za vojnike na konferenciji \"Military Vehicles\" u Detroitu prošlog mjeseca. NIJE BOG WORKS NEGO BPG WORKS :)
kako bi se niz Bostarice spustio ocmi...
klinac ce ovo zaustaviti promovku
Koje gorivo koristi ili je ekološki na baterije?? Dobra stvarka na daljinski a i brzo fura.Ovo bi trebali dati MAK-u da proba da vidmo šta kad naleti na minu?
Šminka, za Jarčedola taman.