Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Buljiš, kriviš se, stradaju leđa i oči... Postoji 300 razloga zašto ne valja čitati ništa duže od par redova na bilo kojem uređaju.
Da bi bio pismen, nije dovoljno samo da se cita. Kako je poslo sve mi se cini da ce papir i olovka izaci iz upotrebe.
A to je stvarno tuzno. Skoro sam upoznala jednog momka koji je web dizajner, neces mi vjerovati da je jednostavno zaboravio koristiti olovku. Trebalo je nesto da mi napise, pa to nije licilo ni na sta. A da je nepismen nije, nego ta tehnologija toliko uzima maha, a ljudi sve gluplji i gluplji.
Zato oni u jednu stranu zabacuju kad hodaju, ja mislila nesta zestoko popili pa ih vuce. ;-) A sto je najgore mi na sve nasjedamo, mozes preko interneta ovo ono a ustvari samo nas to vuce nazad. Evo cist primjer ovaj clanak "Mobilni telefoni opismenjuju" :-*
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...budi pismen, budi kul...dotle smo dogurali...