Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I sta mi mogu, gledati slike? skinuti kredita marku?
fazon je u tome, kako ko shvata pojam "virus". Ako ćemo realno , svaka aplikacija, pa i kamera na mobitelu je potencijalni "Virus". Kada pročitaš krenuvši od najlošije neke aplikacije sa google play , pa do onih sa 4,7 ocjenama, druze moj ti prihvataš uslove da ti u neka doba neko moze aktivirati kameru bez tvog znanja, da ti čita poruke, i ko zna šta još .
@forris da, naravno , recimo FB aplikacija i messenger ima najduzu listu zahtjeva odredjenog pristupa.. Ili recimo ako imas viber, ne moras instalirati i whatsapp, jednostavno skratis vjerovatnocu da ce ti neki prljavi Indijac pristupiti mobitelu .
hakujte moj mobitel al kad vidite pitona sjebaćete se pravo i poljubite me u moje debelo dupe
 je zakon
i koje su to aplikacije?
a na apple ios se morate logirati nekih 20x dnevno i opet vam traži 50x ponovljenu ispravnu lozinku. mrš u piččku materinu.
Poznati spin, uvijek je neko drugi kriv. U ovom slučaju hakeri a u drugom Dodik. Ma dajte molim vas.
Zaprepasten sam! :)
Telefoni izlozeni hakerima, a mi telefonima. U mene buraz i kad k enja surfa. Zalosno.
A šta ti radiš kad kenjas? Čitaš sastav deterdzenta?
Meditiram donkrhot meditiram.
uđe haker preko androida otvori novčanik i uzme ti pare :)
Otvori novcanik, sazali se covjek i ostavi mi koji dolar!
Godinama unazad hakeri su javno govorili da je iOS teško razbiti, Windows Mobile gotovo nemoguće, a Android šupalj ko đevđir.
Milioni smartphonea s IOS-om izloženi američkoj vladi.
@krelac Kakve to sada ima veze sa ovim clankom?
iOS siguran.