Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trenutno imam ga ...boljeg nema od Samsung Galaxy S6, u pravom smislu te rijeci,....pametni telefon (mobitel) (handy)....!
Ljudi, zna li neko kako obrisati sliku koja nije uslikana na telefonu, nego se pojavila na njemu nekako? A nema opcije delete kad kliknem na nju.
ok, hvala pogledat ću :DDD msm da mi je preko wifi ako je moguće to
Kad napravite flash player na svojim uredjajima kao sto to imaju laptopi i surface tableti odmah kupujem taj smartphone, nije bitno kakav naziv ce imati.
Flash odlazi u povijest
Koji će ti k flash kad je flash mrtav?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vidjeh naslov i kontam: "Samo da nema veze sa arhitekturom Win 10" kad ono sipak. Nadam se da ce se Win 10 popraviti nekim updateima, za sada je iz mog iskustva ocajan. Ako se ne popravi, Apple mi ne gine
Vrij3me je da android malo čučne
...prava stvar...moj sledeci telefon...
iPhone (a i Samsung) su igračke za bogate i mami-para za kompleksaše koji ga otplaćuju na 2-3 godine, a hodaju u Deichman cipelama i nose odjeću iz AzelFrance-a. U svakom slučaju Apple našao način da izmuze i jedne i druge. Ostali kupuju ono što im zaista treba.
Nista vise windows na tel. :)