Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Penzionisan je on 2017., al treba mu vremena da se ugasi
bijeli hljeb
Jedina svrha mu bila da se skine Chrome ili neki drugi browser.
IE je davno zaboravljen.To beskorisno djubre samo bespotrebno opterecuje sustav.
Davno je on otišao Samo mu još nisu rekli
RIP IE. Oprosti za svaki put kad sam te odbila da budeš moj default browser
Šaljem vam 1π! Pi je nova digitalna valuta koju su razvili doktori znanosti na Stanfordu, s više od 10 milijuna članova širom svijeta. Da biste zatražili svoj Pi, slijedite ovaj ilnk https://minepi.com i upotrijebite (akwt) kao svoj pozivni kod. Automatski sa mog racuna dobijate po 1 Coin. Sada je u prvoj fazi te se mogu skidati pomocu mobilne aktivacije bez da remete potrosnju baterije i rad mobilnog telefona, Sretno u krypto svijetu
Smrt IE, sloboda web developerima
neeeee, ata cu sada koristjti na mom pentium 1, jedino sto si mogu priustiti
nekad je valjao dok je bio xp
Koliko vi kasnite sa vijestima mislim da bas njega koristite?
Jest i bio sranje
”Mnogo je važnije šta jedeš nego čime jedeš”, kazao je Novalić gostujući u Pressingu na N1 televiziji uz šaljivu konstataciju da nije zdravo jesti zlatnim kašikama.
vala ni edge nije puno bolji, brate uhvatite se bugova na windowsu a browsere ostavite nekom ko zna