Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar ima neke novosti u ovom clanku? Pa, to je nesto sto svi odvec znamo...
jednostavnije receno,americke spijunske agencije saraduju sa svim i svacim
I WhatsApp je ćifutski. Buzz, ti to izgleda pravo dobro radiš. Al samo virtualno ;)
I WhatsApp je ćifutski. Buzz, ti to izgleda pravo dobro radiš. Al samo virtualno ;)
Isto ti je i sa viberom prijatelju...viber ti je čifutski program koji je razradio a mislim da je čak i vlasnik bivši čifutski špijun...Isto tako i Viber negdje pohranjuje sve tvoje razgovore i poruke....nemoj misliti da je drugačije.... treba sačekati da da likovi iz Pirate Bay-a razviju aplikaciuju koja će biti sigurna za korištenje...
E od sada prelazim na Viber sta me ima neko slusati kako se mazim sa trebom iz njemacke preko Skype. Preporucijo bih da svi skinu na pc Viber jer je jako dobar mozere nekoga zvati na mobitel i vidjeti se preko kamere kao i Skype.
buzz buraz...koliko puta nocu ga fisnes od plocice gledajuci trebu iz njemacke?