Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad bi microsoft trebao izaci sa sloganima: \"google samo gleda da napravi profit\" \"google nije postojao kad je bio rat u sarajevu\" \"microsoft je svjetski servis\"
kakav krah Mikrosofta, kakvi bakraci. to je kao da kazes da ce kokakola dozivjeti krah zbog kenijade, nidje veze
Damo, ne gleda ovde niko gramatiku, mene interesuje vijest. A svi smo dovoljno pismeni da shvatimo poentu. Nego, Microsoft propada vec godinama i ja vec mogu naslutiti njegov skorasnji krah.
Kakav je to naslov: \"umanjenje dominacije Google-a\"? U koju ste skolu vi isli? Sramota je za Sa-X da citaoci moraju biti lektori