Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fino je to sto oni rade, no hajde Bosanci pomozite da se digne http://gifreakcije.com , stranica vaseg sunarodnjaka. Dijelite i pravite svoje reakcije, neka se prosiri bosanski humor.
Men' se čini da i ne izgleda nešto ekskluzivno s obzirom na playstation 4. PS4 je imao dosta bolju prezentaciju. XBOX su nekako objavili k'o da je sa neba pao. Ljudi ne isplati se kupovati konzole. Jes' da je dobro igrati ali kupiš pet igrica i eto već si dao pare isto koliko je i konzola koštala.
jos jedan xbox koji nemam :D
Koliko ce para bti ova zajebancija, da li iko zna..watch dogs je vrh igrica.
Dizajn je katastrofalan !
Dizajn podsjeća na uveliko prodavani XboX iz 2001. znači vraćaju se na stare slave kad je bilo bitno metnut mašinu u bilokakvu plastiku. A i šta će im dizajn pored ove tehnike, mogu svemirski brod upravljat njime hihihi
Uređaj dolazi sa Kinectom 2.0 sposobnim za hvatanje videa 1080p rezolucije u 30 slika po sekundi, diskom od pola terabajta, 8GB RAM-a, osmojezgrenim procesorom, Blu-ray čitačem, USB 3.0 podrškom i mogućnošću bežične konekcije. Da ovaj hardver ne bi ostao neiskorišten, za Xbox One su između ostalog već potvrđeni: - Thief 4 - Destiny - Watch Dogs - Assassin's Creed 4 - Call of Duty: Ghosts - Fifa 14, sa novim engineom po imenu "EA Sports Ignite" - Forza Motorsport 5 - Quantum Break, nova MMO-olika igra autora Alana Wakea - Battlefield 4.