Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Windows Phone sranje kao i Microsoft. Ne otpustaju dzaba 15.000 uhljebkjenih prodavaca magle :)
Koristio sam lumiu i nikad nije zamrzla se dok to nije slucaj s androidom
Forever http://cdn0.mos.techradar.futurecdn.net//art/mobile_phones/Nokia/1%20Nokia%203310-580-90.jpg
Suck 👎👎👎👎👎💩💩💩💩
??? Pa za ove pare boljeg nema, i ne seri :D
Dobro izgleda, je'o mater.
Majko mila,pa ovaj model je downgrade od Lumie 520/525,ovaj MS ili je glup,ili pokusava da sjebe Lumia liniju mobitela...a ovo govorim ko hardcore Lumias,sjebase mi brend :O
Nije ovo model za utrkivanje, vidiš da košta samo 85 Eura i kao takva sigurno ima svoje mušterije. Uostalom cijela 5 serija je takva.
Dzema moj,opet,kako je samo degradirase,usporedi spec sheet 520-ke i 530-ke,pa ova prva ima bolji GPU :O
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pokusaj brice da od guzice napravi lice.
sbiljeska Evo ja sam koristio Nexus S,pa iPhone 4S,te nakon njih L920 i L625...sve aplikacije imas,te za razliku Androida ne stopa i fluidan je,znaci Boze,tako da je to o nedostatku aplikacije mit o Windows Phoneu. :)
Imam lumiu i nikada se necu pokajati sto sam je uzeo najljepsi,najbrzi os . kupite koji god android za 200-300km pa ce te vidjeti kako stopa a ova lumia od 250km je brza od bilo kojeg androida
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Od Lumia bih samo uzeo 1020 i 930
Vjerujem da bi uzeo, a bil sta kupio?
@movie kupio sam G2, pa mi sad ne treba, hvala ti na brizi
PRIKAŽI ODGOVORE (2)