Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
IE9 ... najbolji browser svih vremena uz dobru graficku karticu :)
dovoljno je da pogledate ovo: http://www.mozilla.com/en-US/firefox/beta/
@Epsylon Istinu zboriš. Pročitao sam previše šala na račun IE6 da bih se ikada vratio na bilo kakav Microsoftov browser. Naravno da neću skidati ni beta verziju jer već imam Firefoxovu i sviđa mi se. Meni ti to dođe kao poređenje njemačkih i kineskih automobila. Jedan sudar je i više nego dovoljan :)
Bolid si ti - da poznajes kako svijet funkcionise ovakve bi stvari vidio na sve strane...koji mobitel imas? koliko star? zasto ne koristis neki iz 2001? ili mozda koristis, jer si kokuz, obzirom da na svoj prepotopski kompjuter nisi u stanju instalirati Windows 7 sa sirana...jel 386? a garant sebe zoves web masterom...
Možda prvo da probate proizvod prije nego ga krenete popljuvati? Mada vi, u suštini, veze o životu nemate jer vaše mišljenje kreiraju mediji. Što bi vi sami isprobali novu Betu kad će vam neko reći kako je IE propast...
Bolidi iz Microsofta. Žele da privuku korisnike, ali im je uslov da ako žele IE9 moraju imati operativne sisteme Vista ili 7. Neka hvala, ja se drzim dobrog starog XP-a i dobre stare Mozille.
Ovaj Dean Hachamovitch konda je kaki nash.
\"...a trenutnu verziju browsera moraju zamijeniti novom IE9 beta verzijom.\" Evo i od mene. hahahaahahhaaha Ali dobro je ti. Mogli su napisati da treba clean install sistema.
ovdje ko da fali komentara
Ha, ha, ha, ha a sad malo ćirilicom se smijem: xa, xa xa
hhaahahaha
Hahahaha
sta bolan moras zamjenit ?