Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od djetinstva igram samo strategije, red je bio neko neku stratesku na stariji nacin da izbaci ove nove su nula....Age of empires svi serijali, stronghold stariji serijali, Age of mithology prestrasna igrica,ove nove tipa total war rome ili civilization su ciste nule...
@HastaSiempre You can't place there my lord hahaha
empire earth najjaca
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Age of Empires, Rise of Nations, Settlers, C&C Red Alert i Tiberian Sun, Stronghold, ... i udri do zore.
Bolje nego 3D FPS
age of empires dvojka preko vooblya, neprocjenjivo.
WOLOLOOO
legendarna i slobodno cu reci revolucionarna igrica svog doba!
AOK TC me rastavio od prve žene, ovu ne smijem ni početi igrati :)
Jel moguce da postoji članak na kojem se nacije ne raspravljaju u komentarima? Ili da jos sacekamo??
@karanana4 Srbi ce biti dio vec najavljenog Skynation DLC
@karanana4 hahahahhahaha
Vrh. Ja jos uvijek igram AoE 1 & 2. Ova ekipa Forgotten Empires je vec izbacila remaster AoE 2 sa novim civilizacijama(Rise of Rajas i The African Kingdoms). Prije ovih izasla je AoE Forgotten Empires, ubacili su i Slavene od civilizacija. Nije to Microsoft radio, ali su vidjeli da su momci odlicno odradili posao, pa su ih podrzali, i na kraju podrzali projekt iz clanka.
Je li neko igrao Commandos? I ta igra je prejaka, posebno prvi dio sa ekspanzijom. Preteska, ali odlicna strategija. Ja sam jos gotivio Red Alert 2 i Anno serijal. Mada, Age of Empires bio i ostao najdrazi.
@opp U sustini Commandos mi je obiljezio djetinjstvo. Red Alert 2 isto.. Age of Empires jedna od prvih strategija koje sam igrao, a da ne pricam o Anno 1602, i Anno 1503 :-D
Toooooooo
ako neko ima da igra AOM na game-rangeru?
odlicna igrica! jedva cekam 😊
Dobro nam je i stanje u ovoj drzavi...sve mudonje a igraju se igrica
vise...trbonje haha
Koliko sam ja neopravdanih čeluasova skupio zbog ove strategije, samo mati zna zato sto ih je išla pravdati.
daleko najbolja
Company of Heroes zakon!
Ja Bgm i dan danas igram tu igricu 😊
I ja pođahkad zavrtim neki brzi deathmatch :-)