Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne moze ga ni github spasit
Živio Linux i Android.
...e, hebi ga....
Eto dzaba ste unistili Nokiu. Sve ste ucinili da tu firmu dovedete do balcaka da bi ste je kupili i opet vam se o glavu obilo...kao najlosija investicija u povjesti.
W10 je meni bas gotivan os bio. Jednostavan i dobro optimizovan, odlicno za low-mid sparthphone. Bukvalno sa svojom starom Lumiom 520 i 512mb rama radio ko podmazan. Nazalost dostupnost aplikacija je bila losa, i to ih je izbacilo iz bilo kakve usporedbe sa androidom i iOSom.
@Lutvo Redžepagić . iOs ce dozivjet istu sudbinu za 5-6 godina
Nije njima riknuo O/S za mobilne, koliko su oni riknuli. Windowsa nece biti za 20 godina.
e nek ti znaš da ga neće biti ccc
steta..
Zasto?
jer se smanjuje konkurencija
Pa kad je Omar Kudović prešao na Android, kud ćeš dalje :)
bio je mrtav još kad se rodio
Zivio Linux i programeri fifty-fifty
@elenasa živio linux!