Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako samo pomislite na njega-on ce doci po vas..bye bye man...
Kako ce Bixby i Cortana biti na istom uredjaju? To ce biti interesantno.
samo iphone ...
Prefektna kombinacija bi bila Samsung hardware Galaxy8 sa Apple-ovim IOS software-om
microsoft je tata moderne tehnologije
@gellazca Bili i ostali.
hoce Gejts da zg**i samsung 🤔
Windows Phone Tschüß
@James_007 Tačno, Windows Phone je odavno u penziji, a naslijedio ga je Windows 10 Mobile, koji se ne utrkuje sa googleovim igračkama već se prodaje firmama. 😉
RIP Windows Phone!
@Maharadza To budale pričaju godinama, a što ih policija New Yorka koristi i što su neki dan pomicijski službenici u Hamburgu kupili 900 komada to do njih ne dopire. Ne znate vi šta je Microsoft i kakvi su to majstori. Ne znate ni da kupovinom ovih android skula plaćate i Microsoft jer su desetina njihovih patenta dio tih telefona.
A vi ripajte po internetu do mile volje. 😁
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Eno i SDA najavljuje prodaju vlastite verzije s8 i s8 plus. Osim posebne boje, vise detalja jos nije poznato.
@detrdjent zeljena, crna i lila