Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ lol Zimi ti ne treba jakna, a ljeti trebaš hladnjaču :P
sta ako ih progutas ?
zasto....ako postoji termoska za kafu?????
Sad će da ti u kafiću umjesto sadržaja kojeg si naručio roknut komad metala tako da će izgledati kafa da je do plafona a ono nakon 1 \"srkanja\" neš imati šta držati vrućim. :)
odrzava toplotu samo ako je posuda zatvorena .. znaci ako poklopim dzezvu imat cu isti ucinak!? ali gdje je tu onaj cejif..mlin za kafu..pa frisko kinula..pa fildzani :))
Ma volim ja svoju TERMOS BOCU...
Sta bi rek\'o doktor Arsla na ovo?
Ljubav grije, al\' jakna je jakna.
Održava toplotu 5 sati (\'\' \'\') ... Ovo je napravljeno za besposličare (čitaj: Tračare) koje ispijaju kafu 5 sati, al\' makar sad neće trošiti previše kafe, jedna im dovoljna (najviše dvije - u normalnim uslovima). + Još jedna bespotrebna stvar sa američkog podneblja, od \'\'Istraživača\'\' xD A osim toga nije nikakav izum, svako ko je išao malo više (srednja) u školu zna da zagrijan metal odaje toplinu, zlobnici bi rekli \'\'Pa nije se niko sjetio ...\'\' Ja bih rekao, \'\'Niko nije bio tolika budala ...\'\' :)
koja glupost