Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
my virginity is protected with my ak 47
u cod 2 nema ak47
ahahahhahahahaahahahhahahhahahahaahahahahahha
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Kako neko može organizovati turnir iz COD 2 u 2013. god. Pa je li vas stid!
A counter strike koji se jos uvijek igra na najvecim turnirima u 2013 god .
igrajte igrica a ne rat ;)
sve su igre igrice, samo je Quake igra.... hehehe
Neupućeni novinari, MW3 nije posljednji u serijalu nego je to Call of Duty Ghosts koji izlazi u Novembru ove godine dok je i Black Ops 2 noviji (izašao prošle godine). 2 godine kasnite a ako je CoD2 prihvaćen bolje od CoD4 ja stvarno ne znam o čemu vi pišete. Bruka!
zar se i sad dvojka dere :D
COD ima daleko bolju grafiku i cisto zbog tog razloga je samo bolja igrica od TF2 a u ostalom COD ima pricu, zombie/ spec ops mode i mnogo vise online igraca. A direktno se nemogu ni poredit to ti je isto kad bi poredio Mario Kart i Grant Turismo u obje vozis a totalno drugaciji dozivljaj. kad je izaso zadnji updejt za TF2? 2007god.?
Je*** posao, skolu, fakultet 'ajmo mi igrat COD-a i CS-a. Avangarda!!
misliš ?
Oni to misle :), ironija! ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
COD 2 hm stvarno nema smisla, to je igrica iz prvog vijeka daleko od modernijih igrica koje se pucaju sada i za koje treba dosta vise skilova i strategije neg za COD2 (smijesno). BO2 je prava stvar ili dolazeci GHOST pa bujrum ko zeli biti upucan u lice nek dodje live. HAHAHA
Druze, nemas ti pojma xD
CoD Ghost ce biti repetitivna glupost, kao i svaki CoD izbacen poslije cetvorke. Odustao sam od tog serijala odkako sam sa starim igrao United Offensive kad mi je bilo 8 godina. Ima mnogo boljih igara danas, a najbolja multiplayer pucacina danasnjice ti je jos i besplatna: TF2.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Daj napravite za COD 4, biće posjećenije ..
jest ovo dobro....mogu li i ja na onom svom penijumu 2 da igram?
zivot je jedan a C.S je 1.6..vise od zivota!