Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je lijepa vijest, konačno. Uz onu da nema redukcije.
Godinama salju te neke letjelice koje su se udaljile ne znam koliko miliona kilometara(nebitno koliko kad su sve gluposti) a nisu bili u stanju da naprave jednu jedinu sliku Zemlje, da kazu: eh evo je Zemlja. U kakve sam je bajke vjerovao, sada ne mogu da vjerujem.
ISS je od zemlje udaljen 400km. Sve što se pošalje tako daleko (milioni kilometara) teško će se vratit na zemlju.
@MudzahEdin10 Pa eto posalji mi sliku ako stvarno mislis da je prava.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nisu bitni printeri, bitno je da se ne zaboravi da je međunarodna svemirska stanica gore i da ona postoji, ccc. Hajd dobro. Kaze dalje: " fotografija koje su dobili sa Zemlje" A GDJE SU FOTOGRAFIJE ZEMLJE KOJE SU DOBILI SA SVEMIRSKE STANICE ???
Impossible Shithole Station
ne znam meni je ovo nesto sumnjivo...
Zaposlite kojeg naseg iz predsjednistva mijenjat ce te ih svake godine jer navika je cudo. Ne vole ovi nasi ko vasi da nisu u trendu
jel javna nabavka