Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa za razliku od arapskih zemalaj je u Sarajevu je eksplozivnom toku SUPROTAN trend: Pretvaranje ZELENIH POVRŠINA u džamije, a ono što se ne uspije u naselja arapima!
Kad na vrelu Bosne za koju godinu kamile-kocije budu!
@Glupan98 Nisi ti uošte glup koliko se predstavljaš, sa tim da se kamilji izmet neće smjeti sklanjati sa ceste da ARapi osjete i VONJ stare domovine u novoj !
Pa cekaj..i kod nas su zelene, kod nas je sve zeleno.. SDA polijepio predizborne plakate XD
SDA dzamije
Pa ja moze Maroko, puni para i zlata svi.
Kakvih para, možda oni u vrhu, ali srednja klasa kao i mi.
Čak i maroko ide naprijed samo ovi naši islamisti vuku nazad ...
Ako uzmemo uobzir da ovo namjeravaju platiti sa parama naroda Maroka. A situacija u Maroku, sto se siromastva tice je mnogo gora nemo ovdje........ Samo osudjuju vlastito stanovnistvno na dalju patnju....
@Vlahobran91 već ste doveli svojim peksinlukom i primitivizmom zato uskoro papa ...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Haj to bake vako kod nas pa da izvozimo struju sila da budemo..
Još samo besplatna jela za sirotinju i postajete humanisti. Ali neće da može, ha? Jer kad se sirotinja najede, ona počinje razmišljati.
auuu, hardcore
licno iskustvo?
PRIKAŽI ODGOVORE (9)