Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
isto "person of interest" :) Dobro realni reče, nama su naši već odavno poznati.
Imamo mi softwer koji predvida 100.000 radnih mijesta :)
Person of interest.
...tzv behavior analysis...
de bola još nam i one čipove dajte u glave (ako već niste) i ljuljaj Zilha
Niko nikome ne stavlja čipove u glavu ni ništa tome slično. Ljudi dobrovoljno koriste društvene mreže za koje ne znaju šta rade sa njihovim podacima, dobrovoljno pristupaju internetu preko nezaštićene veze, dobrovoljno koriste nešifrirane mobitele koji su preko ugovora povezani sa njihovim ličnim podacima. Ni na šta od toga niko nikoga ne prisiljava, tako da nema nikakvog opravdanja za žalbe.
nisam ni mislio doslovno da će te "neko" uhvatiti i "nekom" povećom špricom ubrizgati u mali mozak "neki" mikročip. Hipotetički gledati i malo dublje razmišljati nije ni malo jednostavno :)
Kasnite za Bosnom jedno 100 godina...nama su svi kriminalci,silovatelji, razbojnici... vec odavno poznati policiji I nema potrebe za takvim software-om! :)
hahaha komentar tacno na mjestu i u skladu sa nick-om, bas BH realnost.