Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boljeg za sada od kit kat sistema nema na vecini uredjaja, bilo to mobilnih ili Tablet uredjaji! Najoptimizovaniji sistem do sada!
http://www.sofascore.com/share/56e0ad30cad4765fa0c1d3d2
samo mi nije jasno zasto zauzima ovoliko memorije ovaj android. imam xperia m4, 8 giga interne memorije, android brate zauzeo 4 giga. cega 4?? pa win 7 manje mi zauzme na laptopi
Svaki veliki proizvodjac na google-ov osnovni vanilla android (lollipop zauzima samo oko 260mb) dodaje neka svoja raznja sranja, uredjuje softver po svom nahodjenu i prodaje ga kao android svoje proizvodnje, sto vecina android korisnika i voli, a to je raznovrsnost. Za razliku od smrdajfona. Sonijevi softveri su poznati po puno tih dodataka, animacija, sistemskih aplikacija i slicno.
@Haxomen sve to stoji ali brate 4 giga, sto je puno puno
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ja sam malo zaostao. Cuo sam za ovaj Android, a za ove Lolipope, Kitkate i ostale, nikad cuo u zivotu. A nije da se ne koristim telefonom.
Kad smo kod lollipopa 5.1 koristim ga na s5 i vrh je. Ali druga jedna stvar je interesantna. Naime, imam i s2 plus koji mi je na drugoj mreži i koji mi je duuugo radio na jelly bean 4.2.2. Telefon je lagao Bože sačuvaj(trebalo mu je 3 sekunde da uđe samo na biranje broja za poziv), a i nije više dobijao nikakve update i bio je spreman za groba. I ja pokušam instalirati 5.1 na njega. Poslije instalacije eno ga radi ko da je sad iz fabrike izašao, nema nikakvog laga, trzanja, sranja. Fluidno 100%
Ja imam s2 sa instaliranim marshmallowom (6.0.1). Eno ga pići, sama brzina.
cuj to, ja sad koristim s2 plus ima jeli bin i ne laga mi puno
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
e ovo je najveći problem andrioda...
@burgija Na sta mislis konkretno ?
Sporo usvajanje novih verzija Android u poređenju sa najvećim konkurentom iOS-om. Nova verzija iOS-a u roku od nekoliko sedmica bude na 80-90% Apple uređaja. Nova verzija Androida (6.0) je tek na 3% nakon 5 mjeseci.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)