Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo, recimo i da jesi ti prvi napravio nesto slicno, do sad vala mi to nismo vidjeli i nije dobilo publicitet koji si vjerovatno ocekivao za razliku od loga ovog decka. I sta sad kenjas tu koje p.m.?
dajte vise, dopizdili ste s Jobsom ko i sa onom Amy Winehouse. Pustite covjeka da se RIP
Krisov rad http://graphics8.nytimes.com/images/2011/10/14/business/Apple2/Apple2-articleInline.jpg Dzonatanov rad http://graphics8.nytimes.com/images/2011/10/14/business/Apple1/Apple1-articleInline.jpg
De vi tražite druge plagijatore, ove naše hitmejkere koji kradu hitove iz Amerike, Njemačke, Turske i Grčke a sebe zovu autorima. O njima se brinite a pustite momka na miru koji je želio odati počast velikom čovjeku
po lajkovima na tvoj koment izgleda da se pijana i nadrogirana ^urva vise cijeni.
mislim da je logo extra ko go da ga je skonto, i trebali bi ga uvesti na svoje spravice mozda neke limited edition
ahhhhhh.... slatke muke zastite prava..... ko je prvi izmislio i kako to dokazati..... da, da....
Aj\' majke ti ne bolidiraj, kako mozes porediti onu pijanu ^urvu sa inteligentnim covjekom koji je promjenio svijet ?
to je isto da nekim biznosom propadnes, i poslije neko uspije istim....ko bi se smijo ljutiti tome...
prese*avanje!!! kao da je ovaj dizajn nešto čuveno, sa zvijezda spušteno. pustite momka na miru, autorska prava nisu baš podobna za primjenu u svim sferama kreiranja. ja priznajem, recimo, autorska prava u filmovima, muzici, knjigama. ali kada neko prvi napravi igricu u kojoj se može slobodno šetati po gradu i krasti auta, onda sve slično što izađe je krađa? daj molim vas! isto i ovaj logo, ništa novo ništa divlje, momak je samo u pravom momentu dobio pravu ideju.