Tehnologija
7

Liquid Z500 - besprijekorne performanse, vjeran zvuk i izvrstan izgled

Osnovan 1976. godine, Acer je kompanija za hardver i softverske usluge, posvećena istraživanjima, dizajnu, prodaji i davanju podrške za inovativne proizvode koji svojim vlasnicima uljepšavaju svakodnevnicu.
Acerova ponuda uključuje osobne računare, zaslone, projektore, servere, tablete i pametne telefone — alate koje kupce vode preko novih granica, nudeći uvijek veći doživljaj. Acer zapošljava 7.400 ljudi i zauzima četvrto mjesto na globalnoj listi proizvođača personalnih računara (IDC 2013.).

Prihodi ove kompanije za 2013. godinu dostigli su 12.02 mld USD. Za više informacija posjetite www.acer.com.

Slušanje muzike, gledanje video zapisa ili fotografisanje – Liquid Z500 nudi cijeli svijet zabave.

Četverojezgreni procesor nove generacije pogonjen najnovijim Android KitKat operativnim sistemom osigurava besprijekorne performanse i odličan odziv uređaja.

Na zadnjoj strani ovog smartphone-a nalazi se selfie taster, što omogućuje lagano i spontano slikanje selfija. Uz to, Liquid Z500 je Dual Sim aparat, što omogućuje korisnicima koji imaju 2 broja da nose samo jedan izvrstan uređaj.

Kada je u pitanju zvuk, Liquid Z500 iznenađuje vrhunskim značajkama: izvođenje muzike je CD kvalitete i apsolutno bez gubitaka, te garantuje uživanje u muzici svugdje. Ni ljubitelji nota ni ljubitelji video zapisa više ne trebaju vanjske zvučnike, jer Liquid Z500 ima snažne i napredne HD prednje zvučnike za začuđujuće kvalitetnu reprodukciju uz DTS Studio Sound. Dobro došli u potpuno nov doživljaj zvuka!

Susreti sa starim prijateljima, sljedeće veliko porodično okupljanje ili jednostavno, savršen zalazak sunca – mnogo je situacija za koje kamera vašeg pametnog telefona treba uvijek da bude spremna.

A Liquid Z500 definitivno jest: bistra slika i blistavi 5 inčni HD IPS zaslon s kontrastom od 900:1 garantuje da će vaše uspomene izgledati jednako dobro kao i u stvarnosti. Kamera od 8MP sa automatskim fokusom i otvorom blende od F2.0 daje najbolju kvalitetu pri slabom osvjetljenju. Acer Bright Magic zaslužan je za još bolje slike pri slabom osvjetljenju, istovremeno pojačavajući osvjetljenje i smanjujući šum.

A tek izgled: tanki i zaobljeni Liquid Z 500 je stvoren za dugotrajno držanje i nošenje, uz profil od samo 8,65 mm. Uglađen i teksturiran dizajn samo je šlag na torti, a dolazi u titanij crnoj boji.