{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


LG predstavlja najveći 3D full LED televizor na svijetu

S
18.10.2010. u 15:51
0
1
LG predstavlja najveći 3D full LED televizor na svijetu
0
LG predstavlja najveći 3D full LED televizor na svijetu
Kompanija LG Electronics (LG) najavila je plasiranje 72LEX9, na svijetu najvećeg 3D full LED televizora, dijagonale 72 inča. Širina od 1,5 metara i visina od jednog metra omogućavaju 72LEX9 televizoru da reproducira savršeno oštru sliku u prirodnoj veličini.
"72LEX9 predstavlja kombinaciju vrhunskog LG-evog kvaliteta 3D slike i najnovijih smart tehnologija”, izjavio je K.S. Lee, potpredsjednik kompanije LG Home Entertainment. "Plasiranjem 72LEX9 televizora LG je uvjeren da će preuzeti lidersku poziciju na tržištu 3D televizora, nudeći oštriju i jasniju sliku na većem ekranu koji je u mogućnosti da pruži istinski izvanredno 3D iskustvo."

Sa full HD rezolucijom LED ekrana, 72LEX9 donosi slike tako velike i pune boja kao da su iz umjetničke galerije. Prostrani еkran čini sliku impresivnijom nego ikada, nudeći 3D doživljaj podjednako dobar kao na platnu obližnjeg kina.

Međutim, 72LEX9 je mnogo više od ogromnog ekrana. Ovo umjetničko djelo upotpunjeno je najnovijim smart tehnologijama iz LG-a, omogućavajući pristup informacijama o putovanjima, zdravlju i mnogim drugim, putem interaktivnog pregleda sadržaja. Gledaoci također mogu uživati u video sadržaju sa YouTubea i slikama sa Googleovog besplatnog servisa Picasa. Zahvaljujući LG-evom intuitivnom i jednostavnom Magic Motion daljinskom upravljaču, sve funkcije se lako pronalaze i koriste.

Dodatni načini povezivanja dolaze u obliku DLNA funkcije, koja omogućava bežični pristup podacima smještenim na drugim uređajima, kako bi korisnici mogli uživati u njima na velikom ekranu.

72LEX9 je lansiran u Koreji, a očekuje se prodaja i na drugim tržištima u narednih nekoliko mjeseci.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koju aplikaciju za dopisivanje najčešće koristite?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: