Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"....i slika ispadne čista i jasna." ;-)))))))))))
nije 5'' nego 5.5'', ogromna razlika.
svaki mob ima prednosti i mane, mana danasnjih mobitela je da postaju veliki ko crijep na mom krovu. A programe mozes uninstall samo root phone i radis sta hoj.
Kraljevo novo ruho.
Glup raspored stvari po mobitelu, al iskreno http://www.deviantpics.com/images/2014/05/28/boze.jpg
G2 je pervezija,imam ga,a za ovaj cu reci no coment.
umjesto da proizvodjaci povećavaju ekrane i dodaju x bespotrebnih aplikacija i gluposti, bolje da porade na baterijama koje ce omogućiti veću autonomiju telefona.. sve se razvija samo baterije stagniraju..
"Lako se drzi sa dvije ruke" hahahaha, ja review-a i govana...
Pomozi Bosni protiv Srbije i Hrvatske http://esimsecura.com/lan.14806/ Srbija je mnogo jaca od BiH, a i Hrvatska je nesto malo jaca, trenutno uspijevamo odbraniti sve regije Bosne i Hercegovine ali ne znamo dokle cemo to uspjeti ako nam se ne pridruze novi igraci. Potrebni su nam svi: dobri vojnici, ekonomisti, politicari, trgovci, novinari... u cemu god da ste dobri mozete pomoci u odbrani Bosne i Hercegovine od okupatora. Unaprijed hvala na odzivu.
nek ste nam objasnili da prednja kamera ima 2.1 MP a ona zadnja sa 13 MP je po vama haman nebitna
treba dobar selfi uslikat :D
SVI SMO SE RODILI SAMO AUTOR OVOG ČLANKA JE ISPAO PONOSNI VLASNIK LG G2......NIKAD VIŠE SAMSUNG PA NEK' ONI FARBAJU ONU LAJSNU OKOLO ĆAĆI SVOM I PILAJU NEKIM S HEALTH, JARANE JA DA NEMAM DISCIPLINU NE BI ME SVETAC NATJERAO U TERETANU, NE TREBA MI GLUPA APP ZA TO
bezveze, ovo ne možeš staviti u dzep..radije bih uzeo iphone 5
..."slika isadne"...blago meni, jel se slika ugruvala?...i ono piše članak...
Joooooj lupetanja majko moja...hajd sto ne znate napisati clanak o telefonu ali barem nemojte pogresne informacije...kamera je 13 mpx a prednja je 2.1 mpx... i lahko se drzi sa dvije ruke...Boze!
hahaha i vreća brašna se lako drži, al s dvije ruke joj jest ovaj klix šega :D
Poštujem LG, cjenim HTC, gadi mi se govno Samsung, a obožavam iPhone !!!
samsung ti je vodeci brend...sve sto drugi mobiteli lg, htc itd imaju provazislo je od samsunga
ideolog druze o čemu ti..? od samsunga hahaha e u p.m..evo ti jedan detalj..htc prvi postavio otkljucavaj na otisak prsta ispod CAM i sad na jednom s5 ima neke stvari za mjerenje pulsa..hahaha daj informisi se malo.. većinu ekrana za smartphone i TV pravi LG..pozz
ostajem vijeran Nokia 3310
Ovaj LG G3 ce jesti malu djecu. Ja imam G2, perverzan je, mogu misliti kakav ce biti ovaj