Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
iPhone proizvodi su precjenjeni, jednostavno plaćaš najmanje 50 % sam naziv iPhone a ono resto po mom mišljenju je neka realna cijena,,, Galaxy je priča za sebe...
Galalxy S4 je po svemu bolji telefon od iPhone 5, a kosta 30-40% manje.
I S3 je bolji
Nemam ni jedan ni drugi :-)). NE MOGU DA SE ZALIM!
Iphone je legnda iz Amerike a samsung *** iz kine.
iPhone 5 je odličan telefon. Imao sam priliku testirati ga, uradio sam mali speed test i benchmark test, totalno je potukao Galaxy S3. Blackberry Z10 nije toliko udaran smartphone jer prodaja ide slabije, čudi me da HTC One nije mjesto Z10 testiran.
Interesantno kako na svaki članak o iPhoneu gomila komentara hejta, a telefon nikad nisu u ruku uzeli. Čudan smo narod mi bošnje.
Upravo. Ne znaju dok nešto ne uzmu u ruke. iPhone je mobitel koji teži jednostavnošću jer nije Android za svakoga. iPhone jeste skup, ali Apple pravi samo proizvode A klase. Samsung imaš od A do Ž klase.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/6e/SagemMW3020.png/200px-SagemMW3020.png
Ma android je pravi golf radi i kada je pokvaren :-)
cak i da je iphone bolji (a nije) opet ga ne bi kupio jer me nervira sva da medijska paznja koji dobija, onda sto je iphone kao neki statusni simbol, pa su kao ljudi koji ga imaju ''drugaciji'' od svih ostalih, pa zbog ''vizija'' steve jobsa, koji je bio obicna bolesna skrtica i plagijator, koji je krao ideje itd... u svakom slucaju galaxy ima moj glas jer jer to ''samo'' smartphone :)
Sas ti cut!!!!!galaksi es cetvorka je bolja...ipak u novom ajfonu petci ima nekih preferencija......
Neka pricaju sta hoce, moja Nokia 3310 i dalje radi kao nova.