Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni su ukrali jednom nick, uh koliko sam se nasekirao, ni danasnji potop torpeda protiv veleza me nije kako treba vratio u normalu.
Sta ima, koristim internet vec maltene 10 godina i sta sve nisam skidao od igrica pa do crtica, ali sa googleom sve nadjem. Kad se sjetim yahoo i onih ostalih gluposti. Sto vise pojmova ukucas to precizniji rezultat dobijes. Google se vec drzi godinama i nema sanse da tek tako razviju bolji pretrazivac. Kompanija se bavi skoro pa samo tim i ipak je postala jedna od najjacih kompanija na svijetu. Morao bi neko vec nesta revolucionarno skontati pa da ih skine sa trona. Ako Microsoft tako bijedno vara onda je to dokaz sam po sebi da ne mogu nista bolje da naprave. Ipak su uspjeli Plejku sa X-boxom po prodaji da prestignu.
Nema savrsenog pretrazivaca, niti ce ga jos zadugo biti. Ocito nisi upoznat sa istorijom pretrazivaca, jer i prije googla su postojali popularni pretrazivaci, a budi siguran da ce se pojavljivati i novi. Nista u svijetu IT-a nije za zanavijek.
stvarno se pitam kako neko moze koristit\' neki drugi pretrazivac pored google-a : jednostavno savršen ...
To decki iz Googla utrtali da ce ostati bez dijela kolaca?
who the fuck uses bing anyway.... halo bing...cijena sitnica..
http://betnovac.bloger.hr/
Evo ukrali su i moje podatke, moju IP adresu, a možda im je to proslijedio i sa-x i sada znaju tko sam. J.e.bem vas
a eto google ne krade, nego svakog pita smije li staviti informaciju na raspolaganje, izgleda da google 900 x vise krade od bing-a.
mogli bi im se desiti : BANG !
bing drzi sulejman tihic