Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel to znaci ako predjem na Chore ili Firefox da cu biti pametniji .... glupi ameri
Na poslu sam glupa, kući prepametna :)))
Test je \'hoax\' - http://www.zdnet.com/blog/bott/that-internet-explorer-iq-test-was-a-hoax-updated/3642
Ja koristim Operu zato sam ovako pametan XD
\"Matt Rosoff sa Businessinsider.com je istakao da je IE zadani preglednik na mnogim računarima, te da brojne osobe ne znaju kako da preuzmu i instaliraju novi preglednik\" E je.bes mi sve ako i on nije glup sa ovom konstatacijom. Pa sta je drugo nego IQ velicine broja cipela ako ne kontas kako skinuti neki drugi pretrazivac, druga stvar je nemarnost i ne zainteresovanost
Dzo,nije Chore nego Chrome,izgleda da koristis internet explorer.
Neće ti ni to pomoći ako si dosad koristio IE.
IE je najbolji pretrazivac za download drugih pretrazivaca ;)
Svaki bombas samoubica koristi ie
kako vi samo kasnite za ostalim portalima
Empirijski dokazano: ljudi koji čitaju ovaj web postaju gluplji :)
Ovim istrazivacima je bas dosadno... Iduce istrazivanje ce biti \"Osobe koje se vise oslanjaju na lijevi guz dok su na netu su komunikativnije!\"
Ne mogu da vjerujem da je ovo neko napisao i proveo ovakvo \"istrazivanje\". Pamet je kapitulirala pred instant vrijednostima i zabavom za mase. Strasno.
A što je glup tekst? Ovo je čista logika, i kad gledaš realno, ko ti danas koristi IE6?? Osobe koje ne znaju da instaliraju bolji preglednik, u prijevodu, osobe s manjim IQ. Nije to nikakva uvreda, nego realnost.
Gluplji tekst odavno nisam pročitao (ako izuzmemo one seksualne How-To).
joj ne serite tita ti viseee joooj