Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne moze biti originalna kopija, moze biti primjerak.
Zna li iko za koliko se moze prodati SEGA konzola i igrice za nju?
Vrijedi svakog centa.
Mali mario iz mahale iso nama po cigare. Poslije radio ko vodo instalater. Cuo sam sad da ima stand na ciglanama pijaci. Prodaje sir kajmak i zelenilo.
jel to onaj anamo Luiđijev bruda?
Klixovci, kada na engleskom piše "original copy" to ne znači orginalna kopija nego "orginalni primjerak". oksimoron - sudbine klete
sitnicaru !
@komentator2 izvini jarane ne procitah te pa i ja ostavio isti komentar.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa i Bake je kopija oca originala, pa ne vrijedi toliko
da je normalna drzava......i on bi tucao kamen..kao i njegov babo
Kad se sjetim 9999 games in 1 žute diskete, na kojoj su bile razne varijante Super Marija: Obični, onaj što ga ne mogu ubiti, onaj što leti. A insanu žao ugasit, jer nisi mogao spasiti, pa nastaviti, a mati huda: "Miči se odatle, oči će ti otić." 20-ak godina kasnije vidim da je žena imala pravo...al nema veze, lijepa vremena.
Heee ba ili kad zaštopa, pa moraš izvadit i puhnut, pa onda ubacit!
Nema to veze s očima. Ja sam ko nezdrav igrao igre i kao dijete a i posle, ne malo puta sam osvanuo. Posle zavšio faks, pa danas radim kao programer, 8 sati dnevno gledanja u ekran na poslu, pa posle posla posla još par sati u telefon. 40 godina, vid još uvijek savršen.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
koliko sam lupala glavom sa Mariom od one cigle i danas me glava boli :)
@ZutiGolub ahahahahahah nisam probala uzivo.....ali izgleda da jesu:)