Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kinezi + Android = vozdra.
Ne mora biti, problem je sto kod nas samo smece dolazi a ono sto valja kod nas malo ko dovlaci.
Jako originalan naziv, u kineskom stilu.
odavno vec nije bitno ko je prozvodjac, sve se svodi na identicnu tehnologiju, gdje je u posljednje vrijeme kvaliteta cak i vise kod ovih "nepoznatih" proizvodjaca jos im je cak i kupovna moc nasih prostora naklonjenija. Sve u svemu smeca poput samsunga,nokije i drugih brendova napokon neko pocinje spustati na zemlju i to mi je jako drago samo iz razloga jer su htjeli dovesti do toga da dominiraju trzistem
Ponovo da kazem, dajte nekom ko ima pojma o tehnologiji nek pise clankeili barem prepisite kako treba. Nije Numia nego Nubia, cak i na samom telefonu sa slika koje ste postavili se vidi da je Nubia.
Štancaju ih k'o na traci. Valja ovo sve pohvatati. A specifikacije svakog novog smartphonea u 5 deka
Prije bi rekao u pet grama
Sto je najgore, ubacuju "osmojezgrene" procesore, 2gb rama a nakon sto se na to snimi android, sve to padne u vodu. Samo se budale loze na ovakve stvari, kad je optimizacija softwera puno bitnija. Pogledajte kako radi recimo iphone 4 obicni, iza njega izasle 3 generacije telefona a on i dalje radi bukvalno bez ijednog trzaja. I to sve radi kvalitetnog spoja iskoristavanja hardwera od strane laganog softwera. Cini mi se da je vrijeme da neko izmisli neku novu toplu vodu na telefonima jer ovo trpanje tone rama i tristo jezgri na cpu vodi samo do toga da baterija spadne na 5-6 sati rada.