Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najcrnija stvar na facebooku je kad neko umre ili se ljudi rastave a raja pucaju po lajku..
Ne budi lud...Zidovi su pametni.
Rodis se kao zidov. Pojrades sve sto ti se svidja i pridruzis se milionerima iako si glup ko k. Rodis se ko bosanac nemas da jedes a isto si glup ko k.
Jestel gledali film..."Programeri umiru mladi"
@KS facebook nije postao popularan zbog toga sto su ga ameri napravili, jest da mrzim amere al ruku na srce pa reci da smo mi korisnici koji smo digli facebook u nebesa i sada zaradjuje ko nijedan tajkun
Naravno, sve mora biti napravljeno u Americi! Da je holandjanin poziveo i da je razradjivao temu, vjerovatno facebook ne bi bio globalan, vec samo jedna od socijalnih mreza!
Stvarno gluposti objavljujete