Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U mene mi do sela nema radio signala a kamol 4G...
Igra od 50 GB za 2 minute, a 4K film od 100 GB za 4 minute. A 4K film od 200 GB? Pogađate: 8 minuta. A ako nazovete odmah, dva filma od po 200 GB dobijate za...dobro ste čuli: 16 minuta! I to nije sve: Dajemo vam i igru od 50 GB (za 2 minute, naravno) gratis.;)
u mene najbrzi internet skida 4 mb u sekundi
ne znam koliko ostali placaju..mogu napisati cisto da vidim koliko su kod drugih operatera cijene ja placam u Elta Kabel 52KM telefon,kablovska i internet brzine 100mbps opticki.. inace je dosta skuplje ali bila neka akcija jos uvijek do 18 marta cini mi se... odlican paket za kupiti..brzina leti na YT otvara 4K video bez problema
Ja torrente ne skidam vec godinu, instalirao Kodi i gledam filmove i serije u full hd-u. Exodus babo, sve sto pozelis ima.
Exodus, sports devil i ultimate whitecream :D
S Telemachom, 21.3 GB skidao 30 minuta
Ja, a u BH Telecomshitu 7mbps i kazu da je 10mbps, ovima od 3mbs kazu da je 5mbps. Imaju hosting na kojemu ne radi email uopće, moraš 10 puta reload page da ti ne pokaze 500 error parallels hsphere. Šteta što M-Tel nema jači signal u federaciji, davno bi ja BH Telecomshitu dao crveni karton.
Kod mene onaj osnovni pola dana ne radi...
Meni od kako sam presao na mtel racun sa 60 pao ispod 36, 7 maraka. Internet dzabni, povazdan dostupan. I naki 300minuta prema svim mrezama.
BH telekom daje vise :P
Sad sam mjerio 38,86 mbps kod mene
Kod mene 15
Tako brzo ce se i BiH raspasti
ma kakav 5G ba, pa ni 4G nisu uspjeli da izvucu maximum ...na zapadu i u najvecim gradovima gdje provajder obecava 4G brzinu i preko 300Mbit/s ako uspijes od toga 50Mbit/s downloada ko na konju si... iako mobitel podrzava Cat9 -450/50Mbit/s. A o manjim gradovima i mjestima da ne pricam tu ni nema 4G. Dakle 4G je na zapadu totalno nerazvijena tehnologija.
Vidiš, ne pričaj gluposti kad ne znaš, ja za male pare dobijem ono obećano ( 100 Mbps) testirao mnogo puta
@Voli te brat ajde ne seri ja testiro 100 pita i govorim istinu... koji paket imas koje brzine? jel lte? daj screenshot speedtesta
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pored starog GlobalNet-a, trenutnog BhTelecoma, Telemach je napravio najvise da imamo bar neku prosjecnu brzinu .. ali opet svako ima svoje misljenje :))))) Kad se sjetim samo GlobalNet mjesecni download 1GB :(
imamo svu tehniku al je neznamo koristiti to je sve.
Na torrent-u brzina download-a hladno 7.8mb/s na telemach-u :)
spavaš li mirno bh telecomu!?
Odjavljeni su prije mjesec dana u svim segmentima igre...caos
Vi pricate o nekim brzinama a sama stabilnost nasih provajdera, pardon provajdera (jer sve ide kroz BHT) je NULA!