Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo još da lektora nabavite, prije nego objavite bilo koji članak, jer se sramotite sa riječima i izražavanjem!
fakat, ne valja, trebat će vremena da se naviknem....nije pregledno kako je bilo...al' et' ne pitam se ja ništa.
Nek je sa srecom.
Zasto da ostave staro ime? Onda bi se trebali bazirati samo na glavni grad Sarajevo,a ovako cijela BiH je tu. Mogla se nakakva drugacija boja odabrati,ipak je logo i dalje plavi :D Extra je ovo samo dok se raja navikne ;)
@klix ...stručnjaci, jel' ovo pretraga radi samo sa člancima iz tekuće godine ?
Svaka cast, odlican posao.Preglednije je nego prije i izgleda dosta ljepse.
Stvarno da vas nema trebalo bi vas izmisliti.Prvo promjenite ime portala a onda totalno promjenite dizajn.Nepregledno i sto je najgore sve ste doslovno okrenuli naopacke.Trebali ste postepeno mjenjati i barem malo zadrzati od starog dizajna.
odlican design
samo da vidim radil
jes odavno nemate nista zanimljivo na vasem portalu, sve vijesti su vam toliko dosadne da rijetko udjem na klix
Kada ste već radili redizajn trebali ste stranice prilagoditi WIDE SCREN monitorima, jer većina sada koristi wide screen, a ne ovako da trećina ekrana ostaje neiskorištena
Meni je super. Ovih par dana dok je bilo testiranje čitao sam portal samo preko bete i uopće mi nije bilo teško priviknuti se. Čitam ovaj portal od 2007. i od svih prijašnjih redizajnova ovo mi se najviše sviđa. Sortiranje komentara po broju glasova je super. Sve pohvale za to. A ove komentare o lektorisanju ignorišite. Sarajevo-X je uvijek bilo besplatno, mi vas ne plaćamo i mislim da nemamo mnogo prava da kritikujemo. Postoje i drugi portali pa kome se ne sviđa... Pa ja :)
Prvo ime pa onda ovo, sta je sljedece? Btw po***em vam se u novi dizajn
Ma ovo je njesra teško! Oči me zaboliše koliko "šljašti" sa ovim pederskim bojama!
Novi dizajn, a stari "novinari" prekucavači. Vrijeme je da uložite u lektora!!
samo da probam da vidim jesam li registrovan :)
takotijeto : treba im neko ko zna da spoji joomlu s portalom :D