Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad vec nema MSN - a treba sve pogasiti!
Skype je najbolji softver za IP komunikaciju ubjedljivo ,sve ostalo su igrarije
Komentari opet pokazuju stanje drustva. "Ko jos koristi skype?" Besposleni ocito ne. Ostali, kojima je stalo do uspostavljanja dobrih veza za razvoj biznisa, se sasvim fino snalaze na skypeu. Ili cemo sa stranim partnerima chatati samo preko vibera i whatsappa?! Novi skype jeste sranje zesce, to se mora priznati. Interface je pojednostavljen, ali je komunikacija postala slozenija - ironicno.
Ne znam tko vise koristi skype ..... pa messenger je bio popularniji sto ide uz windows kao chat program ... Imam instaliran skype ali nikad ga nisam koristio ....
90% IT firmi sa kojim se susrecem koristi skype za komunikaciju.
nova verzija skajpa, svakih par godina izbacuju novi OS i moras mijenjati kompjuter
upravo tako ..zato sam ga ukinuo ...dok viber radi i na win 3.1.1.
Da se BH Telecom pita svi bi se vratili na fiksne telefone i to one bez tastature, sa onim koturom za biranje brojeva
sto nema vise MSN wtf?
Zato što imaš WhatsApp i Viber
Nista ne mijenjati...ostaviti ovu verziju
Bila su to vremena kada je zivot bio malo drugaciji od ovoga sada.Skype je definitivno spojio mnoge ljude,ojacao komunikacije kao i poboljsao odnose
Ko jos koristi Skype ccc
Skype ne koristim ima dosta vremena, a za nekadasnji msn veze me lijepe uspomene tamo 2007 god.
potpisujem ..bila su to romantična vremena surfanja pa sama adresa hotmail.com...... lijepo je zvučala
Pola dana izgubio vracajuci staru verziju. Poruke znajj kasniti 30 minuta. U novoj verziji. Znlesa ee ako si logovan na tel i pc.