Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo Xiaomi. Huawei poceo nabijat cijene.
Imam već 10-ak dana novi ovaj Honor View 20 , Honor je Huawei , kamera brutalna, baterija ma sve komplet prednja strana je display , cijena u Njemačkoj 570-580€ sa obzirom koliko.košta iphone novi ove veličine ili Samsung ovo je brutalan telefon ni po čemu nije lošiji od.ovih čak je i bolji...
@tanner Benchmark telefona bi jedino imao smisla poslije sest mjeseci koristenja...kad se svasta nagomila u telefonima. Znaci isti rezim koristenja pa da vidimo. E tu ios na iphone-u ipak jako skup) sije android na bilo kom telefonu.
Gotivniji telefon od Xiaomija nisam u životu imao. Šta god pomisliš, taj telefon ima.
Jednu trećinu drže kineski telefoni, a druge dvije trećine su telefoni proizvedeni u Kini
Huawei je predobar
Imao vise Samsunga , sada imam Huawei Nova 3i i extra telefon Trenutno nude najvise za novac koji dajete, slican Samsung po karateristikama kosta 30-40% vise.
Naravno nece ljudi vise da kupuju Precijenjeno smece od Samsunga i Appla Ja sam kupio preko Aliexpressa Asus Zenfon 3 I prezadovoljan sam