Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ispjece kinezi to, svaka im cast
Kina je "najbudnija" nacija... Jest da jedu kerove. Ali znaju odgojit djecu
Slazem se. kod nas i u zapadu je vise ko da neko zna da imas djete i da si roditelj, prvu priliku mu guramo mobitel/tablet/tv u ruku da nas malo popusti
Hoces reci vole da sprovode silu?
Nije loš potez...koliko god da ulazio u ljudska prava...ali opet, nemaju 18 godina :D Prava djeteta iz UNESCO-a ne garantuju da mozes da tratis vrijeme kako hoces - mozes ali sam sebe izdrzavaj.
igrice su potpuno beskorisne, treba ih skroz ukinuti.
@Reality1 ispričavam se što sam ti povrijedila tanana osjećanja, gejmeru...
@ChampagneSocialist Mada nisi upravu, igrice pospjesuju koordinaciju pokreta kod djece, vizuelna zapazanja i slicne stvari. Ono sto jeste beskorisno, to je sjedenje po citav dan i citavu noc igrajuci igrica. Tako da bi bilo okej ograniciti, ali ne i skroz ukinuti igrice.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)