Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...kod nas sa 14 obično imaju već treći "state-of-the-art" smartfon koji su roditelju kupili na kredit...
Realnost je da smo na polju tehnologije tanki skroz. Ako neko kaže da ima načina zarade online, obično će ti reći "de se ti uhvati posla, i radi nešto, mani se tih gluposti"...
MENI JE MOJ MEHO UZEO AJFON I SAD NEMAM SMART FON,SAD IMAM OPET ONAJ ŠUGAVI TELEFON NA PREKLAPANJE :(
Zaradi radeći mikrozadatke: http://www.clixsense.com/?6838625 Jednostavno i besplatno.
ja taman kad počnem mislit da sam normala, uspješan ono ovo, dođe klix i syebe me s člancima o ovoj djeci koja već haraju i zgrću lovu lopatama a nemaju ni 20, eh et...
mali ga ne vadi sigurno
Nemam nista protiv ovoga svaka cast,ali me podsjeti na jednog seika,dao je sinovima oko 4-5 Miliona$ mozda i vise i rekao im idite u svijet i pokusajte postati nesto,dosli u BiH i kupili hotel Bristol..
Kad kod nas i djeca budu imala kompanije tad mozda i šeici počnu ulagat. Do tad...
Jednostavno, gled'o sam neki program mescini na nekoj Balkanskoj televiziji, kako ljudi sa "mutavim" "štreberskim" idejama koje su na Balkanu retardirane, odu u neku razvijeniju zemlju i otvore biznis..
Normala to u normalnoj zemlji!
Web sajtovi postali kompanije, yebote moram i ja svoj web otvoriti.
Kako je "sladak" nece mu pomoci jos 12 firmi...:P
edissu kralju!
opalit mu koji samar i poslat ga po vodu
...paradigma bosanskog međeda na dvije noge.
ma ti si lud
Ma vlasnik je on karine moje.
ma ti si mala maca za mene jer ja sam mudonjin sin i vlasnik sa samog sebe :D